imobile

Piața imobiliară bate pandemia

  • Authorrealkom
  • Date 26 noiembrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică, dedicate pieței imobiliare din România.

1. Cererea de locuinţe transformă anul 2020 într-unul record pentru piaţa rezidenţială, în ciuda pandemiei

Piaţa rezidenţială locală a debutat în 2020 în cel mai bun moment al său din istoria modernă a sectorului de profil l Rezultatele bune din ultimele patru luni au făcut ca în primele nouă luni ale acestui an să se înregistreze o scădere de doar 0,36% a numărului de tranzacţii încheiate la nivel naţional, în ciuda celor două luni de blocaj din timpul primăverii şi contextului general cauzat de pandemia de COVID-19.

Citește mai mult în Ziarul financiar

2. Reforma sistemului de impozitare a proprietăţilor în România ar trebui să ia în calcul specificul naţional, distribuţia proprietăţilor şi veniturile populaţiei

Metodele prin care se pot creşte veniturile din impozitele pe proprietate sunt variate, majoritatea având la bază un tablou care reflectă cât mai fidel valoarea de piaţă prin evaluarea periodică a proprietăţilor de către proprietar sau de către un evaluator, arată un studiu privind impozitul pe proprietate realizat de fundaţia Friedrich Ebert-Stiftung împreună cu Syndex România.

Citește mai mult pe în Ziarul financiar

3. Imobilele sunt din acest an scanabile cu prima aplicaţie 100% românească care foloseşte realitatea augmentată!

Platforma imobiliară ZOOMO a fost creată de un grup de antreprenori români care şi-au propus să integreze tehnologia de realitate augumentată în procesul de căutare imobiliară. Rezultatul: o aplicaţie inovatoare care permite clientilor să scaneze imobilele din jurul lor cu telefonul mobil şi să identifice proprietăţi de vânzare sau de închiriere.

Citește mai mult în Ziarul financiar

 

Foto: pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii și în alte zone atractive din București, din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112