handshake-2

Piața imobiliară: Cum să negociezi la cel mai înalt nivel atunci când vinzi

  • Authorrealkom
  • Date 9 august 2017
  • CategoryRealkom Imobiliare

Piața imobiliară reprezintă un adevărat teren minat pentru cei care nu au experiență în domeniu. Pentru a putea negocia la cel mai înalt nivel atunci când vinzi, trebuie să ții cont de o serie de aspecte elementare. Caracteristicile locuinței nu vor fi de ajuns dacă nu îi transmiți cumpărătorului ce va avea de câștigat în urma alegerii făcute.

Iată un ghid care te va ajuta să obții tot ce e mai bun din negociere:

 

Gândește obiectiv

În momentul în care decizi să îți vinzi locuința, trebuie să privești tot procesul ca pe un business. Emoțiile nu sunt binevenite, chiar dacă vei fi tentat să te gândești la amintirile pe care le ai in acea casă. Trebuie să judeci obiectiv și să îți pui în aplicare abilitățile de negociere.

 

Folosește metoda C.A.B

Prezintă-le potențialilor cumpărători caracteristicile, avantajele și beneficiile, exact după metoda C.A.B. La ce iți folosește această metodă? Ei bine, îi vei putea transmite clientului caracteristicile apartamentului, în ce mod îl avantajează și ce anume va însemna acest lucru pentru el.

 

Identifică nevoile cumpărătorilor

Trebuie să identifici întotdeauna nevoile cumpărătorilor. Pune-le întrebări despre ce anume își doresc de la o locuință și încearcă să le răspunzi prin ceea ce ai tu de oferit pentru ei. Evită subiectele care te pot duce într-o zonă în care oferta ta nu excelează pe piața imobiliară.

 

Fii un bun ascultător

Se spune că un bun vânzător este un vorbitor înnăscut. Ceea ce mulți nu ne precizează este că trebuie să învățam să ascultăm într-un mod constructiv. Doar în acest fel vom reuși să înțelegem ce anume își doresc oamenii și să consolidăm o interacțiune puternică.

 

Folosește-ți inteligența emoțională

Dacă tu nu trebuie să te lași copleșit de emoție, asta nu înseamnă că putem spune același lucru și despre interlocutorul tău. Inteligența emoțională ne ajută să înțelegem trăirile celorlalți oameni. Folosește-te de acest atu pentru a excela în negociere.

 

Apelează la o agenție imobiliară profesionistă

În cazul în care simți că nu ești pregătit să susții de unul singur un astfel de proces, cel mai bine este să apelezi la o agenție imobiliară, iar un agent imobiliar va face totul pentru tine. Astfel, vei avea siguranța obținerii celui mai bun rezultat posibil. RealKom vine cu o expertiză de peste 10 ani în piața imobiliară și te va ajuta să îți vinzi locuința în timp util.

Contactează-ne acum și ne ocupăm noi de restul.