Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre unde găsești cele mai ieftine terenuri daca vrei teren casă în apropierea Bucureștiului

Vreau teren casă în apropierea Bucureștiului – Unde sunt cele mai ieftine terenuri?

  • Authorrealkom
  • Date 18 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre unde găsești cele mai ieftine terenuri daca vrei teren casă în apropierea Bucureștiului acum! Piața imobiliară a fost întotdeauna un subiect de interes pentru români, care în continuare sunt cel mai „mare” proprietar din Europa. Însă odată cu investiția, vine și un mare risc – majoritatea nu putem cumpăra mai mult de 1-2 imobile de-a lungul vieții, așa că alegerea noastră trebuie analizată foarte bine. De aceea, vă oferim o alternativă: cum ar fi dacă în locul unui apartament aproape de stația de metrou, ați găsi un teren de casă ieftin lângă București pentru construcția unei case?

Avantajele cumpărării unui teren casă în apropierea Bucureștiului

În afară de distanța parcursă cu mașina până în oraș, achiziționarea unui teren pentru construcția unei case are numai părți pozitive. Cât timp terenul este într-o zonă racordată la toate utilitățile și cu acces facil la drumurile principale, vă puteți bucura de casă mult dorită.

Mai întâi, spațiul face toată diferența. Și nu ne referim numai la câțiva zeci de metri pătrați în interior, ci și la curtea exterioară și viața mult mai „aerisită” pe care o puteți avea la casă. Aglomerația de la bloc rămâne în urmă atunci când ai propria casă pe un teren din jurul Bucureștiului.

Apoi, ai libertate totală la construit, mobilat și decorat. Nimeni nu-ți poate impune spațiul, nici modul în care îl utilizezi. Casa visurilor tale e mult mai ușor de construit decât de găsit!

Și nu în ultimul rând, liniștea totală. Claxoanele, poluarea, orele de vârf, vecinii ursuzi, toate dispar și sunt înlocuite cu pomi, flori, animale de companie și orice alte elemente te fac pe tine fericit.

Modern and beautiful house in the suburbs

Prețul și așteptarea pentru construcția unei case

Diferența de preț dintre un apartament decomandat din oraș și un teren pentru construcție de casă de lângă București nu este mare. În timp ce metrul pătrat util costă aproximativ 300-350 de euro în afara Bucureștiului, pentru un apartament poți plăti chiar și 1350 de euro/metru pătrat. Dacă privești în perspectivă, este mult mai avantajos să cumperi un teren în jurul Bucureștiului și să construiești propria casă.

E drept că procesul este unul de durată, dar dacă ai un proiect solid, merită așteptarea! În vreme ce orașul îți oferă un apartament „la cheie”, la periferie vei găsi doar un teren convenabil pe care să începi să construiești. Totuși, la final îți vei demonstra că decizia ta a făcut toți banii!

Dacă îți surâde ideea, dar nu știi de unde să începi, ți-am pregătit noi o listă cu cele mai ieftine terenuri de vânzare, la prețuri foarte bune și chiar comision 0%!


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre cele mai ieftine terenuri daca vrei teren casă în apropierea Bucureștiului scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.