realkom-agentie-imob-564f6826e7142

Vânzare apartament 3 camere, Unirii-Nerva Traian – Realkom Imobiliare

  • Authorrealkom
  • Date 6 mai 2016
  • CategoryRealkom Imobiliare

Vreți să achiziționați un apartament cu 3 camere și v-ați propus să studiați câteva oferte, în acest sfârșit de săptămână? Atunci, luați în calcul și ofertele pe care Realkom Imobiliare vi le propune în acest sens.

Unirii-Nerva Traian – 3 camere, preț redus

Una dintre aceste oferte aduce în atenția dvs. un apartament cu 3 camere, în zona Unirii-Nerva Traian, care, în momentul de față, poate fi achiziționat la un preț redus față de cel inițial. Apartamentul, renovat anul acesta, are o suprafață totală de 100 mp, incluzând balcoanele, este decomandat și beneficiază de finisaje și dotări de calitate. Printre acestea, gresie, vinarom, faianță, ușă metalică, aer condiționat și geamuri termopan. În momentul de față, prețul de achiziție pentru această locuință este de 150.000 de euro. Astfel, puteți profita de o reducere substanțială, având în vedere prețul inițial, 180.000 de euro.

Complet mobilat și utilat, apartamentul este situat la parterul unui bloc cu 8 etaje, imobilul, construit în 2014, fiind într-o stare excepțională. Blocul, pe structură de tip monolit și compartimentări interioare din BCA,  are acces stradal și vedere mixtă, în imediata apropiere a acestuia regăsindu-se: magazine, piață, unități de învățământ, stații RATB și Metrorex, parcuri și restaurante. De asemenea, printre vecinități se numără: Piața Unirii, Nerva Traian, Casa Poporului, Parcul Izvor, Tribunalul București, Palatul Parlamentului, Piața Alba Iulia, Piața Constituției, bulevardul Unirii, bulevardul Decebal, Calea Călărașilor, bulevardul Mircea Vodă, etc.

Mai multe detalii, aici.