work from home

Work from home, creditele pentru Noua Casă și sfaturi pentru chiriași

  • Authorrealkom
  • Date 23 septembrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și din lume.

1. Ce locuinţe caută românii în pandemie?

Situaţia de Work-from-Home în care se află mulţi dintre angajaţi vine cu un impact şi asupra pieţei rezidenţiale. După o perioadă în care unii dintre noi am petrecut mai mult de 90% din timp acasă, priorităţile în materie de amenajare, dar şi aspiraţiile când vine vorba de locuinţele noi s-au schimbat.

Citește mai mult în Business Magazin

2. Banca Transilvania va acorda credite de 700 mil.lei prin programul Noua Casă; în primele 8 luni din 2020 peste 5.300 de persoane şi-au luat locuinţă prin Prima Casă

Banca Transilvania a început să acorde credite prin programul Noua Casă, suma totală vizată fiind de 700 milioane lei, după ce în 8 luni ale acestui an peste 5.300 de persoane şi-au luat locuinţă cu ajutorul programului anterior, Prima Casă.

Citește mai mult pe Ziarul financiar

3. Sfaturi practice, când îți cauți chirie. Cheltuieli pe care nu trebuie să le treci cu vederea

Îți cauți pentru prima oară o chirie? Încearcă să nu subestimezi efortul financiar pe care trebuie să îl faci la început și nu uita să iei în calcul, măcar estimativ, cheltuielile pe care le vei avea lunar, după ce te vei muta.

Citește mai mult în Imobiliare.ro

 

Foto: Pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112