5 tendințe în design-ul interior - Realkom Imobiliare Bucuresti

5 tendințe în design-ul interior

  • Authorrealkom
  • Date 14 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre 5 tendințe în design-ul interior. Fiecare an vine cu noi oportunități în piața imobiliară și cu oferte tot mai tentante de achiziționare a unui imobil. Totodată, noul deceniu aduce și noi tendințe de design interior și metode de a folosi la maximum spațiul util din casă, pentru a trăi în armonie alături de cei dragi.

În articolul acesta vei găsi inspirație de design interior pentru apartamente și, sperăm noi, vei găsi ceea ce căutai. Câteva dintre trendurile pentru design interior sunt următoarele.

 

  1. Tendințe în design-ul interior – Canapelele albe

Producătorii de mobilă și accesorii au avut adevărate dileme în a crea canapele albe de calitate, întrucât le era foarte greu să găsească acel material care să fie rezistent, plăcut la vedere, dar mai ales la atingere, accesibil pentru toată lumea. Odată cu noile tehnologii de prelucrare a țesăturilor, bumbacul este acum folosit și în combinații sintetice care au texturi catifelate. Așadar, dacă îți dorești un design de interior curat și luminos, vei vedea o selecție tot mai mare de canapele albe în magazinele de specialitate.

 

  1. Tendințe în design-ul interior – „Luxul” natural

Luxul natural nu se referă neapărat la materiale scumpe, ci mai degrabă la cele 100% naturale, de calitate. Marmura este folosită tot mai mult pentru finisajele din băi sau bucătării, dar și pentru a accentua vasele, bolurile sau chiar suporturile de lumânări. Astfel de detalii pot transforma un apartament obișnuit într-un spațiu care arată luxos și foarte plăcut din punct de vedere estetic.

 

  1. Tendințe în design-ul interior – Accesoriile artizanale

Accesoriile făcute de mână își păstrează valoarea și în trendurile de design interior din 2020. Tendințele de a ne face singuri decorațiunile sau chiar și piesele de mobilier sunt în continuare la fel de valabile și în noul an. Cea mai bună parte? Odată cu urmarea acestui trend, te poți bucura de un desgin de interior personalizat.

 

  1. Tendințe în design-ul interior – Tonuri feminine

Domnilor, dacă încă nu recunoașteți afinitatea doamnelor pentru nuanțe, în 2020 este timpul să o faceți. Trendurile occidentale de design de interior propun tot mai multe variațiuni de roz. Aceste tonuri sunt, de fapt, diferite nuanțe de roz, însă sunt mult mai subtile, mai nud. Sunt foarte plăcute, frumoase, estetice, potrivite pentru orice tip de apartament. Funcționează cel mai bine, însă, în camerele neutre.

 

  1. Tendințe în design-ul interior – Texturi, texturi, texturi

Când vine vorba de design interior pentru apartamente în 2020, există soluții pentru toate gusturile. Dacă nu ești fanul anumitor nuanțe, cum este cazul de mai sus, texturile sunt perfecte pentru a scoate în evidență anumite elemente. De la marginile meselor de cafea, până la husele de pe canapea sau lenjeria de pe pat, o textură bine aleasă poate crea un spațiu mai spectaculos și mai modern decât un material simplu, într-o culoare complementară cu restul elementelor.

Acestea sunt câteva dintre propunerile de trenduri pentru design de interior. Rămâi alături de RealKom Imobiliare pentru mai multe sfaturi de design, alegerea apartamentului sau tendințe imobiliare pentru noul deceniu.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre 5 tendințe în design-ul interior și informații din zona imobiliarelor scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.